torsdag 27. oktober 2016

Klem

Hei
Jeg hadde lagt ut et nytt kort i epla butikken min da jeg fikk en mail fra ThePapercrafting om jeg ville vise det frem. Ja, det ville jeg jo gjerne! Jeg er innom siden av og til, mye spennende å lese der, tips og teknikker og inspirasjon. Jeg skrev noen ord om hvordan jeg laget det og sendte det inn, og det er veldig gøy å se det på denne siden: det er MITT kort i en artikkel!

Og her er det:Det startet med at jeg kjøpte en stempelplate fra ScrapBerry's "My Little Bear", på Stempelscrapmessen i Lillestrøm i høst. Jeg klødde i fingrene etter å lage et kort eller bilde, minst 10 prosjekter i hodet, de her bamsene oser av cutie cutness, perfekt til kort. Måtte bare finne litt tid, og det var på tide å bruke Derwent Inktense blyantene igjen. Er ikke så god på fargelegging av pels og dyr så vannfarger blir bra.

Jeg fant frem mitt dyre(bare) Strathmore Field Watercolor Cold Press papir, og stemplet bamsen med Versafine onyx black ink. Jeg stemplet også et par hustak siden han jo henger i lufta. Så var det bare å farge i vei- og jeg brukte vannpensel for å blande. Jeg brukte stempelpakken som fargereferanse, litt skygger her og der.

Da alt var tørt, fant jeg frem Persian Blue, fra Kuretake Zig Clean Color Brush, (jeg har bare 5) skriblet fargen på en akrylkloss, og blandet litt og litt med vann mens jeg gikk over hele bakgrunnen. Jeg jobbet ganske fort for det blir litt stygge overganger om det tørker imellom, synes jeg.

Når alt var tørt så la jeg på Royal Coat fra Plaid på ballongene for å skape mer liv og dimensjon i kortet, jeg brukte også hvit gel pen enkelte steder. Det ble limt på et svart kort og jeg stiplet en hvit kant med gel pennen rundt.
Tror jeg brukte 1,5 t på denne.

Kortet måler 10x14,5 cm.

Takk for at du tittet, sees :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar